Kvernsjøberget’s Carnera Quattro

Regnr: NO47608/21

Mor: P’Frappa Quattro of the Red Dansing Sky

Far: Hadseløya’s Primo Quattro

Født: 30. april 2021

Godt gemyttlig, frisk og pen hannhund som har flyttet til Bodø

Carnera er flott, jovial og sosial, lydhør og lettdressert. En type man er kompis med, en hund man bygger uten å herje med. Han lever nå livet som enehund hos en pensjonist som har mange muligheter og god tid.

Under trening og jakt utvikler han seg bra, er sikker i stand, rolig i oppflukt og en naturlig apportør. Søker med høy hodeføring, høy intensitet og vender riktig i vind. Carnera revierer naturlig, lik sin mor Frappa. Han er en viltfinner, skarp på nesa. Det er felt rype og tiur for han.

Søksformatet har et utviklingspotensial med tanke på høyeste premiegrad på jaktprøve. Formatet vil utvikle seg med mer erfaring, mental modning, jakt og alder. Han går intenst, og har et flott søk på skogen. 

Carnera er fin å ha med på tur. Han har ingen problemer med bilkjøring, og er godt vandt med å ligge i bur hjemme også. Finner seg fint tilrette enten det er på hytte sammen med andre hunder eller som alenehund på overnattingstur under åpen himmel. Han er glad i å bade, bære kløv, er super å snørekjøre med, kosete og snill. Carnera fortjener det beste, han er en skikkelig go’ gutt.

Han er fri for HD, rønket med A hofter. Han innehar apportbevis.